Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Anders - 31 mars 2009 11:40

Ett svenskt lag åker på träningsläger till Scharbeutz i Tyskland.

Ingen höjer väl på ögonbrynen om det skulle visa sig att detta svenska lag blivit 2 snäpp bättre på att spela fotboll, men skulle förvåningen istället krypa fram om uppgifter om att laget endast blivit bättre på att supa läcker ut?


Otaliga händelser lockade fram skratt och jag undrar om det inte är så att Anders Vedmars reaktion på att få en hårig röv i huvudet när han sover kniper förstaplatsen i kategorin "Vi som säger hallå till gamla bekanta"

Att man kan vakna upp, vända sig om, se röven och sedan utbrista Hallååå som om det vore en kär vän man inte sett på flera år är obegripligt för gemene man, men antagligen fullt begripligt om man heter Vedmar.


Att spela fotboll med strutar för ansiktet är lika svårt för de som spelar som det ser roligt ut för de som tittar på. Minnesvärda ögonblick är Sonessons 3 hål i luften på 3 sekunder, Anders Ohlssons skopionräddning på mållinjen och givetvis Nicklas Mattssons mål som föregicks av att han blir träffad av ett pungskott.


Maten var riktigt god och kockarna som hyllas är Anders Vedmar och Christer Herrström. (Werner&Werner)


Christer Herrström var förrutom sina kunskaper i köket även kung i kortspelet Plump där han vann mest hela tiden. När han förde protokoll kom det även fram ett nytt smeknam på Andreas Jönsson. Tidigare har han blivit kallad "BALTEN" för sitt estniska ursprung, men numera går han under namnet "BULTEN"


Kaj Nurmi, Mattias Jönsson och Nicklas Mattsson skulle man i vissa stunder kunna strypa. Vissa stunder är när man ligger och sover och dörren öppnas. In stegar dessa mindre tystlåtna herrar. För er som är lite äldre och har koll på filmhistorien så påminde de om "The three stooges"


Invigning...... Detta obligatoriska inslag bland Svenska fotbollslag. Det är så att nya spelare i en fotbollstrupp måste utstå viss kärleksfull förnedring för att accepteras. Det bjöds på Irländsk julafton, Kanelätning, Stående 69:an och en del öl- och snaps-förtäring.

Personlig favorit är när Patrik står upp med munnen full av kanel och desperat försöker svälja. Han börjar då plötsligt att puffa som värsta ångmaskinen. Det kom bruna moln ur munnen på honom innan han till slut kapitulerade och var tvungen att spotta/halvkräka ut kanelen till publikens vilda jubel.


Kalle arrangerade frågesport efter maten varje kväll. Tyvärr hade man satt alla hjärnorna (+Bulten) i Lag 3 så det blev inte mycket till tävling egentligen. Robin Nilsson var strålande i musiktävlingen. Vilket gehör den mannen besitter. Att man känner igen olika signaturmelodier från TV-program är väl inte jättekonstigt, men att man gör det på första tonen är helt otroligt.


Naturligtvis finns det mer att berätta och det kanske jag gör om lusten faller på.


Avslutningsvis vill jag tacka alla ansvariga för ett mycket trevligt arrangemang. 



Festina Lente

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Hur många mål gör Anders "giis" Mårtensson i årets division 5 ???
 0
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10 eller fler
 2, men båda är självmål

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards