Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

Mina Stjärnor På Slottet

Av Anders - 5 januari 2009 12:54

Först av allt vill jag börja med att be om ursäkt för min frånvaro i bloggvärlden. Många är ni som gråtit er till sömns för att det inte stått något nytt på Långsmala Funderingar.

Anledningen är helt enkelt att det funnits annat i mitt mycket hektiska liv att göra och tänka på. Har helt enkelt inte haft tid att fundera i mina långsmala banor, men nu är jag tillbaka till ert förfogande!


Skulle jag bara uppdatera alla nyfikna om vad som hänt sen sist så skulle det gå snabbt. Det har inte hänt särskilt mycket som skulle kunna vara av någon större underhållande betydelse.

Det som skrivs på denna sida är ju faktiskt till för att underhålla mig själv i första hand och om det är någon annan som skulle dra på smilbanden åt vad jag skriver så är det en stor bonus.



Är det någon som sett "Stjärnorna på slottet" ???
Vilket jävla skit att glo på. Det är ont om action och de personer som är med där kan inte gärna kallas för stjärnor. En stjärna är väl någon som lyser klart och i bästa fall kan det väl tindra i någon av de nuvarnade deltagarnas ögon om det sätts fram en flaska vin på bordet.


Mitt förslag är att sätta in mer färgstarka människor på slottet och sen låsa porten utifrån så att de stackarna inte kommer ut.


Några historiska personer som hade gjort sig bra inne på slottet och som definitivt fått tittarsiffrorna att skjuta i höjden är:


Adolf Hitler - Hans människosyn och vilja att lyckas gör honom till en kandidat som nästan är självskriven i min version av SS (Stjärnorna på Slottet)


Mike Tyson - Det hade varit ett sant nöje att se denna lugna och stillsamma man gå loss på päronbollen (Hitlers huvud), bita av ett öra eller två för att sedan sätta sig ner och bli tröstad av Hannibal Lector


Hannibal Lector - Efter att ha tröstat Mike Tyson och givetvis fått snaska lite på Hitlers öron så hade man kanske fått plocka ut honom ur slottet om man velat att programmet skulle vara lite längre än en kvart.


Harry Houdini - Utbrytarkung! Say No More


Carl XVI Gustav - Konung av Sverige, dyslektiker och Slottsägare. Van vid ett liv på slottet och får därför äran att hålla ett välkomsttal som naturligtvis blir helt galet.


Jesus av Nasaret - En av de mest kända huvudrollsinnehavarna i en av de äldsta böckerna. En klassisk scen ur boken är när han blir upphånglad av sin angivare, fängslad, misshandlad, förnedrad, upphängd på ett kors, dör, återuppstår och till slut får han träffa sin pappa för första gången.. Den boken har allt. Vilket mästerverk




Festina Lente

























 
 
Ingen bild

Nilsen

6 januari 2009 00:03

Historielektionen när man lärde sig om Hannibal Lector måste jag missat helt

 
Ingen bild

giis

7 januari 2009 00:13

Nilsen: Hört talas om ordet "filmhistoria" ???

 
Christian

Christian

14 januari 2009 00:37

När kommer nästa inlägg...du sa att det skulle komma ikväll...nu har jag suttit uppe och väntat...dags att lägga sig klockan är ju över vampyr tiden nu!!!

http://www.christiansvensson.blogspot.com

 
Ingen bild

Manne

14 januari 2009 08:59

Giis har inte tid längre,undra var han e om kvällarna ???=)

 
Ingen bild

34

14 januari 2009 14:33

Han är i varje fall inte på träningen i Smyge

Har han fått dame?

 
Ingen bild

Manne

15 januari 2009 09:17

Han har till och med fått mina skor...så jag har inga själv,annars hade jag givetvis tränat

 
Ingen bild

34

15 januari 2009 10:04

manne, det är inomhus på måndagar då kan du träna barfota.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 19 juni 2010 11:12

I tisdags var det åter igen en vardagsmatch och denna gången var det på IFK Ystads mycket trevliga hemma-arena. Namnet på anläggningen har tyvärr ramlat bort, men någonting säger mig att det är ungefär Sandskogens Idrottsplats. Om inte så föreslår ja...

Av Anders - 6 juni 2010 10:06

Östra Torp - Skivarp 1-2 Efter att ha suttit på bänken i 90 minuter mot Hammenhög borta i Hillbilly-Land så var man väl inte på bästa humör. Den efterföljande matchen mot Skivarp skulle dessutom spelas på en torsdag i ojämn vecka. Ojämna veckor ...

Av Anders - 21 maj 2010 22:45

    Ser man till tabellen så är 3-3 ett mycket märkligt resultat och ser man till matchen så är jag villig att hålla med om att det inte var helt rättvist. Visst går fotboll ut på att göra mål och bevisligen så gjorde båda lagen lika många, men s...

Av Anders - 13 maj 2010 11:39

Till en början vill jag säga att jag inte hatar någon sport, det finns bara några sporter som intresserar mig mindre.     Ishockey har aldrig varit en sport som fascinerat mig särskilt mycket. Man tittar lite när det är OS och VM, men för övrig...

Av Anders - 8 maj 2010 14:19

Här kommer de senaste två matcherna !! Dubbelt så kul alltså   Östra Torp - Liga 06  3-0   En match där vi sedan förra säsongen var medvetna om att Liga 06 är ett spelande lag som i sina bästa stunder kan rulla runt bollen riktigt bra.   ...

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Hur många mål gör Anders "giis" Mårtensson i årets division 5 ???
 0
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10 eller fler
 2, men båda är självmål

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards