Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Anders - 18 juni 2009 14:28

Det kanske kan tyckas fel att säga att man har sommarlov när man slutade skolan för 10 år sedan, men det känns som att det är ett sommarlov och det tog sin början i går kväll när sista matchen innan uppehållet spelades.


Vinst med 3-2 mot ett Anderslöv som inte skapar jättemycket farliga chanser, men som är minst lika bra som oss i stort sett hela matchen. 


Vårt egna fina spel är som bortblåst och om det inte kommer tillbaka efter sommaren lär det bli en jämn toppstrid ända in till målsnöret.

Det går inte att tro att det löser sig av sig själv. 4 raka hemmamatcher väntar oss och det hade naturligtvis varit kanonfint med 12 poäng där.


För egen del blev det en tuff match igår. Jag var aldrig med i matchen. Hamnade lite på mellanhand för det mesta och jag kan förstå att ett byte gjordes i halvlek. Därmed inte sagt att jag tar på mig hela skulden (bara75%) för hur det såg ut på högerkanten. Spelar man utan understöd från sin yttermittfältare blir det lätt att man hamnar mittemellan deras ytter och anfallare för att inte sälja sig. 


Gula kort är sällsynta från Östra Torps nummer 7. Domaren hittade ett igår och jag kan inte klaga på det domslutet.



-------------------------------------------------------

Fläskfilé: 

Tufft att hitta något som sticker ut i denna matchen, men efter att ha spelat upp matchen på näthinnan ett par gånger så måste jag nämna viljan att inte tappa poäng mot ett taggat Anderslöv



Bruna Bönor:

Det blir delade bönor idag och de (o)lyckliga som får dela på detta mindre hedersamma pris är Anders Vedmar och Hela Östra Torps lag under de första minuterna i andra halvlek.

Anders Vedmar har antagligen sett Anderslöv spela fotboll många många gånger och borde ha koll på att de ALLTID spelar i vita strumpor. Står det i regelboken att man ska ha olika färg på strumporna så är det kanske lika bra att packa ner de svarta strumporna som ingår i vårt bortaställ?!??


Att komma ut efter en paus och inte ha viljan att få bort bollen från eget straffområda straffar sig och det märktes. 2 snabba mål och då såg det absolut inte bra ut. Tur att vi får in en balja genom Anders Nilssons panna nästan direkt.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Hur många mål gör Anders "giis" Mårtensson i årets division 5 ???
 0
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10 eller fler
 2, men båda är självmål

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards